Merhaba! =) Aranızda beni roxie nickiyle hatırlayacak olanlar vardır...
Öncelikle şunu söyleyeyim, hayatım değişti... Bu siteye üye olmamın üzerinden yaklaşık 1 buçuk sene geçti ve hayatımda şimdi geçmişe dönüp baktığımda hatırlayamayacağım kadar çok şey değişti... Kendime saygım arttı, hayata, dünyaya, aynaya bakışım değişti! :) Sayenizde çok yol katettim, çok güzel şeyler de yaşadım... İnternete girip, sizinle yaşadıklarımı paylaşmaya vakit bulamayacak kadar yoğun ve bulutların üzerindeydim..1 senedir bir erkek arkadaşım var (ki bu siteye ilk üye olduğumda erkek arkadaşımın, uzun süren bir ilişkimin olmaması kendimle ilgili takıntılarımdan biriydi). Erasmus ile Portekiz'e gidip geldim ve hayat beni tam olarak karşılaşmak istediğim türde insanlarla karşılaştırdı, kolay kolay kopmayacak arkadaşlıklarım, bağlılıklarım oldu... Fransa'ya, Paris'e gitmek benim için ulaşılamayacak hayallerken bir anda gerçek oldu.. :)
Sonra geri döndüm ve erkek arkadaşımla problemlerimiz bitmek bilmedi... Beni bir yalnız sarmaladı, o da gitmek bilmedi... Sonradan site sahibine ve her bir üyesine tek tek şükranı borç bildiğim bu siteyi hatırladım. Neden kaçmıştım ki? Acemiliğimin, çaylaklığımın farkına varamayıp mucizelerin güzelliğine kapılarak uçup gitmiştim. Bunun için öncelikle özür dilerim. Daha önümde oldukça fazla yol var, bu aralar tökezlemeye, kendimi olumsuzluğa yönlendirmeye çok da meyilliyim, bu süreci beni aranıza tekrar kabul ederseniz birlikte atlatalım, ya da beraber yoluna koyalım istedim, kendi deneyimlerimi de eskisinden çok daha fazla sizinle paylaşmaya özen göstereceğim, iyi ki varsınız :)