Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2010, 10:32 PM   #136 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:)

ağustos iyi olacak demiştim sizeee..yenibir hayatla sohbet ederken bir kitap önerisi istedim ..bana yine en sıcak haliyle önerilerde bulundu.. belli ki içimin nasıl yandığını neye ihtiyacım olduğunu görüyordu..bana kafamı dağıtmam için yeni başlayan bilge hikayeleri yarışmasını önerdi..konuyu görmemiştim, atakan beyin hikayesi çok hoşuma gitti fakat ne yazacağım konusunda fikrim yoktu.yazmayı, hikaye yazmayı bırakalıda 5 yıl olmuştu .tekrar yazmaya başlamak benim için ayrıca bir keyif.. bu hikayeleri yazdıktan sonra bir tanede masal yazdım..çocuk masalı.. çünkü başlamak çok önemli arkadaşlar..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla