02-08-2010, 08:24 AM
|
#76 (permalink)
|
Guest | Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Alıntı: atessu Nickli Üyeden Alıntı
bazı şeyler bizde oluşurken ne birden bire bir huy edinebiliriz ne de bıçak gibi istediğimiz gibi kötü huylarımızdan kurtulabiliriz...zannedersem bu süreç içinde bize en çok yardımcı olacak şey umutla sabır edip çabalamak...şahsen ben zaman zaman resmen çileden çıkıyorum ama sonra bir gün herşeyin düzeleceğine olan inancımı yitirmedim...sonuçta sorun varsa çare de muhakkak vardır bence...teşekkürler bengisu çok güzel ilginç ve doğal bir yöntem...çok hoşuma gitti | Alıntı: ebubekir88 Nickli Üyeden Alıntı
işe yarayacak gibi görünüyor. paylaşım için tesekkür ederim. | Alıntı: elisya Nickli Üyeden Alıntı
ben bugün kullandım ve hemen kestim olumsuz düşüncemi | Alıntı: delimanyak Nickli Üyeden Alıntı
çok teşekkürler.. mutlaka bundan sonra deneyeceğim.. : ) siz de iyiki varsınız mutlu kalasınız.. : ) | Alıntı: zahiri Nickli Üyeden Alıntı
isime yariyo cidden deniyorum :^^ | Alıntı: Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı
Çok iyimiş denemem lazım :D | Alıntı: Sümbülii Nickli Üyeden Alıntı
Benim öğrendiğim günden beri denediğim birşey.Gerçekten işe yarıyor.Belirli bir süre sonra alışkanlık halini alıyor.. | hepinize teşekkür ederim denemeniz çok güzel iyi ki varsınız arkadaşlar |
| |