Konu: günlüğüm
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2010, 03:50 PM   #52 (permalink)
tanyeri
Teğmen

tanyeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tanyeri is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: günlüğüm

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaz ne kaybedersin demeyeceğim elbette , konuşarak anlaşmayı da öğrenmek lazım. İnsanların çoğu aynı hatayı yapıyor iyi durumlarda ben , suçlarken sen. Belki de ortada suç yok , herkes kendi açısından haklı. Empati kurmak lazım hem de her durumda....

Suçlarken sen değil de ben öyle düşünüyorum ya da ben öyle algılıyorum gibi cümleler kurulursa çok daha iyi anlaşılacağı kanaatindeyim.
ben elimden geldigince empati kurmaya calısıyorum...eşimin ailesini özledgnı,ben özlesem daha katı olacagımı biliyorum...
eşimin de sosyal fobi konusunda empati kursada bunun yeterli olamayacagını biliyorum...yaşamayan bilemez çünkü...ne kadar evt korkuyor,ortama giremiyor diye düşünsede bazen hastalıgının arkasına sıgınıyorsun gidicez ve aileme surat asmayacaksın diyor...buda beni tam olarak anlayamadıgının ne kdr acı cektiğimi bilmediginin kanıtı...

yani bir yara olsa bu dersinki ay o yara bende olsa kım bilir nasıl acı cekerım... küçüklüğünde düşmüştür ufak ta olsa yarası, bilir acısını...ama kendine cok güvenen,insanlar arasında cok rahat olan birisi icin örn;eşim sf li birisini anlamak cok zor...