Konu: günlüğüm
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2010, 04:14 PM   #54 (permalink)
tanyeri
Teğmen

tanyeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tanyeri is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: günlüğüm

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen kendine sabredemezken başkasından çok fazla sabır istememek lazım. Kursa yazılmanı önermiştim yazıldın mı?

Bir de benim bi yöntemim vardı onu da seninle paylaşmak istiyorum. Hiç kimsenin senden bi farkı yok belki onlarda senin gibi ortamlara girmeye çekiniyordur , herkes 9 aylık ve onlarda sen gibi yemek , uyumak ve tuvalet ihtiyaçlarını gideriyor .

Kızdığın zamanda herkesin patates çuvalı olduğunu düşünebilirsin ben öyle yapıyorum

Ve beğendiğim iki sözü de seninle paylaşmak istiyorum. Oyun bitince şahta, piyonda aynı kutuya konur. Yani hepimizin öldükten sonra konacağı yer aynı .

Ayrıca Kafka'nın bir sözünü de çok beğenirim. Ölümün olduğu yerde hayatta hiçbir şey çok ciddi değildir.

Kimse değil sen kendine yardım et ve kendini sevip en yakın dostun ol. Kimse senin kadar sana yardım edemezzzzzzz....
henüz yazılmadım...ben onu tamamen unutmustum hatırlattıgın iyi oldu internette ufak bi araştırma yapıcam şimdi ...aslında ortama gırmekten korktugumdan da unutmayı istiyor olablrım...bıraz cesaret gerekıyor...onuda verıyorsunuz sagolun...

kendimi seviyorum...siizi seviyorum...hayatı seviyorum...insanları seviyorum...yaşamayı seviyorum...

sanki bi çikolatalı pasta yı hakettim