02-08-2010, 10:03 PM
|
#60 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: günlüğüm Alıntı: tanyeri Nickli Üyeden Alıntı
eşimi aldım karsıma derdimi anlattım.istersen günlüğümü okutayım,problemlerim ciddi,hafife alınacak şeyler degil, beni anlamıyrsun dedım.beklediğim tepki,haklısın gerçekten zor zamanlar gecırıyrsun,birlikte atlatacagız tarzında seylerdi...ama o sadece işe girmemi,insanllarla evde oturarak arkadaslık kuramayacagımı ancak o zmn acılacagımı soyluyor...butun gun o sıteye gırerek bısey elde edemezsın dıyor.daha oncede calıstım ama hala aynıyım...bu sıte bnm ıcın tek kurtuluş yolu...
dedimki benden su denızı asıp karsıya gec dıyorsun...ama ben once kopru yapmalıyımki saglam adımlar atayım...sfli olarak ne kdr calısırsam calısayım bir adım bile ilerleyemıyorum.ama iyileşip oyle calısırsam onume cıkan fırsatları degerlendırıp,kademe atlaayabilecegime ınanıyorum...hiç kimse benm kdr cekıngen,musterılerının yuzune bakamayan bırını alıpta işinnin basına gecırmez...
bende iyileşip karsısına dikilicem...işte diycem artık hasta deglm...o işten o işe koşşturucam...her gun toplantılar,partiler vercem...yaparım ben bunu... | Selam arkadaşım kendine yaklaşım tarzını ve güvenini çok beğendim.Bu güvenini hayatında olumlamalar ile birleştirirsen gerçekten istediğin başarıyı elde edeceksin.Telkinlere devam et.Aktif omak için sosyallik artırıcı telkini dinle.Ve aska bu güveni kaybetme bir gün gerçekten helal olsun o artık nerelerde nerelere yükseldi dedirtebilecek bir insansın.
Sağlıcakla kal |
| |