Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2010, 09:20 AM   #4 (permalink)
himalayalar
Teğmen

himalayalar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 629
183 Mesajinıza toplam 810 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
himalayalar is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Rüyada olduğumu farkettikten sonra neler yapabilirim?

Alıntı:
tolgaasya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Joseph Murphy'nin "Bilinçaltının Gücü" isimli kitabında okumuştum. Aynen yazıyorum, şöyle diyor:

"Bilinçaltınızın mucizeler yaratma gücünü, uyumadan önce ona gerçekleştirmek istediğiniz belli bir şeyi ifade ederek keşfedebilirsiniz. içinizdeki güçlerin ortaya çıkıp sizi istediğiniz sonuca götürdüğünü fark ettiğinizde çok şaşırıp sevinmeceksiniz. Burada sizi sınırsız bir potansiyelle temasa geçiren bir güç ve bilgelik kaynağı bulunmaktadır. Bu dünyayı döndüren, gezegenleri yörüngede tutan, güneşin parlamasını sağlayan güçtür.

verdiğin bilgi çok önemli...
hatta ben bunu denedim
geçenlerde biraz rahatsızdım, gece yatmadan önce
"sabaha iyileşmiş olarak, mükemmel sağlıklı olarak uyanacağım" diye kendime telkin veriyordum. Ve bu şekilde bir kaç gün içerisinde iyileştim...
bu gücü başka konulardada kullanabiliriz diye düşünüyorum...
Ben sağlıklı ve mutluyum.Yaşamımda her zaman doğru adımlar atıyorum. Her deneyimden yalnızca iyilik ve yarar kazanıyorum.Büyümeyi seçiyorum.Tüm eski sorunlarımı kolayca çözümlüyorum. Yaşam benimle barış içinde.Yaşamın her anında söz konusu olabilecek her yeniliği kolayca benimsiyorum. Herşey yolunda. Yaşamı kolaylıkla içime sindiriyorum.
himalayalar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla