04-08-2010, 02:29 PM
|
#778 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 1,296
409 Mesajinıza toplam 1,671 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı: tolgaasya Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar, sevgilinden ayrılmana üzüldüm. Hayat kime ne vereceğini nasıl seçiyor bliyor musun? Senin ve benim seçimlerimle. İnsanda cüzi irade denen bir irade vardır. Tercihlerini yapar ve açılan yolda devam eder. Diyelim ki hayatınızla ilgili bir seçim yapmanız gerekiyor. Bir tercih yaparsınız ve o yola girersiniz. Sonra bir tercih daha yaparsınız ve bir tercih daha. İnsanlar seçimlerini yaşar, seçimler ise düşüncelerle belirlenir. Gece boyunca 200 kilometre yol gitmeniz gerekiyor ama farlar sadece 20 metre önünüzü aydınlatıyor. Bu durumda 200 kilometre yolu nasıl gideceksiniz? Cevap çok basit sizin 20 metre önünüzü aydınlatan farınız, 200 kilometre boyunca yanarsa yolculuk tamamlanmış olur. Hayatta böyledir. Düşüncelerimiz neticesinde yaptığımız seçimler yolumuzu aydınlatır. Shakespeare: "Hiçbir şey iyi veya kötü değildir, bir şeyi iyi veya kötü yapan düşüncedir" demiştir. İyi düşünürseniz iyi şeyler, kötü düşünürseniz kötü şeyler olur. Gün boyunca ne düşünürseniz o olursunuz. Neye inanırsanız, onu yaşarsınız. Düşüncelerimizin yansımasını yaşıyoruz. Selamlar. | bunu geçde olsa farkettim, cvp için çok teşekkür ederim tolgaasya birde cuma akşamları sky türkte yayınlanan 'kuantum sıçramasını' izlemelerini tavsiye ediorum arkdşlarıma gerçekten kadın çok güzel anlatıyor kuantum düşünce tekniğini ama geçmiş programlarını nette bulamadım bn sadece 1 bölüm izledim o da geçen hafta ondan öncekileri izlemek mümkün değil sanırm
kadının gçn hafta verdiği teknik şuydu ; bir kağıda isteklerinizi yazın 5 madde olark sonra altına imzanızı atın ve gözünün gördüğü bir şeyi başlık olarak yazın renk olblr, taş ismi olablr...misal,
KIRMIZI (başka bişide olablr (?)
1. (?)bahçeli bir eve taşınmak İSTİYORUM
2. (?)araba İSTİYORUM
3. (?)öss yi kazanmak İSTİYORUM
4. (?)....İSTİYORUM
5. (?)....İSTİYORUM
İMZANI ÇAK !!
bu maddeler akşam yatarken okunmak içindi ve hayal kurmamız gerekiyor hayal ederken o an ki duygularıda yaşayın, birde sabah kalktığımzda okumamız gerekn maddeler var burda ise isteklerin olmuş gbi yazacaksın tarihini sen at.miisal,
01.08.2011 bugün çok mutluyum çünkü,
1. bahçeli bir eve taşındım.
2. araba aldım.
3. öss yi kazandım.
4. ....
5. ....
bu şekilde bunları da sabah kalktığımzda okumamız gerekiyor o an ki duyguları hissetmek lazım ama.bunu 21 gün boyunca yapmamız gerekiyormuş. bn başladım arkdşlar sizlerde bi deneyin bakalım.
__________________ Küçücük görünür evler yukardan bakıldığında
Ben de uzaktan baktım malum senli konulara
Bir küçüldün gözümde sen neymişin aslında. . . |
| |