Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Eveeeeeeeeet sevgili günlüğüm, Seni biraz ihmal ettim aslında ihmal etmedim de biliyorsun kafam karışınca yazacaklarımı toparlıyamıyorum.Neyse yine seninleyim. Bu boşlukta kendimi dinleme imkanımı da buldum.Şöyle bir aylık geçmişimi gözden geçirdim. Kendimdeki olumlu değişmelerin daha bir farkına vardım. Artık olumsuz düşünmediğimin farkına vardım. Çevremdeki insanların ne kadar çok olumsuz düşündüklerinin sürekli birşeylerden şikayet ettiklerinin farkına vardım. Eskiden bende onlar gibi düşündüğüm için bana çok sıradan gelirdi konuşmaları. Ama artık öyle olmadığının farkına vardım. Bu tür konuşmalardan rahatsızlık bile duyduğumun bir an önce o ortamdan uzaklaşmak istediğimin farkına vardım. Özellikle onları görünce kendimi farklı bir yerde hissettim.Daha özel ve ayrıcalıklı olduğumun farkına vardım.(Asla küçümsemek anlamında düşünme) Kendimle tam anlamıyla olmasada en azından barışmaya başladığımın farkına vardım. Kendimi sevmeye başladığımın farkına vardım. Önceleri sofra hazırlarken bu kadar özen göstermezken tek başıma yesem de örtüde en ufak bir leke de olsa hemen değiştirmek istediğimin,koyduğum tabakları artık beğenmediğimin (biraz masraflı olacağımın) ekmeği keserken bile daha düzgün kesmek istediğimin.....min ....min....min....ve bu konu ile ilgili daha pek çok verebileceğim örneklerin olduğunun farkına vardım. Eskiden sürekli anahtar kaybederken bir aydır anahtarımı kaybetmediğimin farkına vardım. İnsanların bana eskiden olduğu gibi (Banka,kargo,PTT,Telekom vs... görevlilerinin) soğuk değil daha sıcak davrandıklarını farkettim.Çünkü artık onlara negatif değil pozitif enerji yaydığımın farkındayım.Asık yüzle değil gülerek baktığımın farkındayım. İnanılmaz ama bunları tam bir ay gibi kısa bir sürede başardığımın farkındayım. Bunlar da açıkçası hoşuma gitmeye başladı. İçimde sürekli bir sevinç var. Yalnııııııııııııız !!!! Akşam olup evde kendimle başbaşa kalınca çocuklarımı annemi babamı,ailemi düşündüğüm zaman bu sevincim bitmese de oldukça azalıyor.Sanıyorum bu da normal ve zamanla düzelecek.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. |