05-08-2010, 06:13 AM
|
#94 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı: yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar karavan,
Anlattıklarınız harika gelişmeler..
Hayatınızın her anında olumlu düşünmeye başlamak çok güzel bir artı..Ve bütün bu yaşadıklarınızın farkında olmak..Tek başınıza bir sofradayken bile özen gösterebilmek..Bu sevinçlerinizin katlanarak daha da artmasını diliyorum..Sadece bir ayda bunları yaşayabiliyorsanız, ilerleyen zamanlarda daha hoş anlar sizi bekliyor..Evinizde tek kaldığınız anlarda bile..
Mutluluklarınızın daim olması dileklerimle.. | Sevgili yenibirhayat, Güzel dilekleriniz ve yorumunuz için teşekkür ediyorum. Bir ay öncesini de hatırlıyorum ve hiç unutmıyacağım ama bende sadece güzel bir başlangıca adım atışımın güzel bir anısı olarak saklıyacağım o günü. Hepinizin etrafımı nasıl sardığınızı bana nasıl destek olduğunuzu tökezlediğim zaman elimden nasıl tuttuğunuzu da hiç unutmıyacağım.Eğer bugün bunları yaşıyorsam bunu kısacık bir cümle yorumuyla bile bana güç veren siz arkadaşlarıma, gerçek dostlarıma, güzel insanlara ve bizleri bir araya getiren bu siteye borçluyum. Teşekkür ediyorum.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. |
| |