Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-08-2010, 12:14 PM   #97 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Dün bir taraftan da "Zero limit" i okumaya başladım.Kitap çok ilgimi çekti.Yazarım akıcı bir anlatımı var.Bir anda altmış sayfayı okuyup bitirmişim.Bugün tekrar baştan başladım ve hatırlıyamadığım yerleri farkettim.
Şu ana kadar siteden ve kitaplardan okuduklarımdan anladığım şu ki bilinç altımız müthiş birşet biz kendimizi yönetmiyoruz demek yönetiliyormuşuz.
Beni eskiden yaşadığım ve sürekli rahatsız eden pek çok hatıra var zihnimde veya bilinçaltında bunları hatırlamak istemesemde bir şekilde önüme geliyor.Örneğin on sene kadar önce tapusunu almadan ödeme yaptığım için kaybettiğim iki dairenin olduğu apartmanın önünden hergün geçmez zorundayım çünkü oturduğum yere başka yol yok.Ben bunu kaybettim artık üstüne de bir bardak su içtim bitti gitti ama hala hatırlamak beni rahatsız ediyor.Bunu tamamen unutmayı denememe rağmen beceremiyorum.Unutmak değil de belki affetmeyi diyelim.Bununla nasıl başa çıkabileceğimi öğrenmem gerek.Bu ve buna benzer şeyler var hatıralarımda.Bunlar da beni rahatsız ediyor.Bunlardan bir şekilde kurtulmam lazım.
Biraz daha kitap, sayfa karıştırmam gerekiyor.