Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2010, 11:02 AM   #2 (permalink)
himalayalar
Teğmen

himalayalar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 629
183 Mesajinıza toplam 810 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
himalayalar is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: DÜŞÜNCELERİM BENİM EN YAKIN DOSTLARIMDIR.

Alıntı:
Sümbülii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eskiden düşüncelerimden korkardım çünkü beni rahatsız ederlerdi.Sonra onların üzerinde kontrol sahibi olduğumu farkettim.Düşünce biçimimim bütün hayatımı etkilediğini öğrendiğim zaman istediğim hayatı seçebileceğimi anladım.Düşüncelerimi kontrol altına aldıkça ve onların isteğidim yönlere doğru nazikçe yönlendirdikçe bütün hayatım iyileşmeye başladı.Şimdi kendi düşüncelerini kendi seçen bir düşünür olduğumu biliyorum.Düşünmeyi seçtiğim düşünceler hayatım şekillendiriyor. Eğer olumsuz bir düşünceye kayarsam onun tıpkı güneşli bir günde gölgeleyen bir bulut gibi gelip geçmesini bekliyorum.Küskünlüğü,suçluluk duygusu ve utancı bir kenara bırakıyorum sevgi, barış ve neşe dolu düşünceler seçiyorum ve her gün gezegenin iyileşmesine nasıl yardım edebileceğimi düşünüyorum.Düşüncelerim benim en yakın dostlarımdır ve onları düşünmeye bayılıyorum...

Ben sağlıklı ve mutluyum.Yaşamımda her zaman doğru adımlar atıyorum. Her deneyimden yalnızca iyilik ve yarar kazanıyorum.Büyümeyi seçiyorum.Tüm eski sorunlarımı kolayca çözümlüyorum. Yaşam benimle barış içinde.Yaşamın her anında söz konusu olabilecek her yeniliği kolayca benimsiyorum. Herşey yolunda. Yaşamı kolaylıkla içime sindiriyorum.
himalayalar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla