Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2010, 09:20 PM   #85 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

kaybediyorum artık ÖLÜMÜNE GİRDİGİM SAVASI KAYBEDIYORUM..olmuorr olmuyorrrrr ..korkularımın onune gecemıyorummmmmmmm yapamıyorumm..nefret ettıgım butun cumleler azımda artıkkk .......asla ulasamıcam asla sevdıgım ınsana ulasamıcamm ıstedıgım hayatada kavusamıcamm hepp olsun dedıklerımma rtık ucuooo .....cabam umıdım kayboluoo..
yine göz yaşlarım ve benn ..yardımm et banaaaa yapamıyorum olmuoooo ..bitiyorumm....istedıgım yerde olamıcaksammm su an oldugum yerdede durmak istemiyorummmm ........herrkes hersey buna engelll.....herkes umutsuzluk abıdeesıııı ....
artık kimsem yokmuuu oolmuyormu yelda_k ..bitti yani ölemiiii....
gercekten ugrastımm 4 gun hastalıkk 5 gun annemın buldugu ew işleeri ...sözde ders calıscam..yaptıgım planın cok cok cok dışına cıktımm artık umudumm bittiiiiiiiiiii...çok korkuyorummmmmmm..bu kadar yaşam doluykennn şimdii mahvoluyorumm..mutsusummmm...yapamadımmmmmmmm olmadıııııı ...tekrar ayaga kalkamıyorummmmmmmm

..ağlamaktan nefret edıyorummmmmmmmmm ....2 gundurr sessızdımmmm konusmak ıstemedımmm sesımı duymaya tahammul edemıyorum artıkkkkkkkkkk ...ama ben yınede kendımı cok sevıyorumm

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla