Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2010, 10:46 PM   #88 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

Öncelikle teşekkür ederim.

Melekler her zaman senin yanında tatlım. Her yardıma ihtiyacın olduğunda onlara seslen. Cevap vereceklerdir. Yeter ki sen onları yüreğinin taaa içinde hisset.

Yanlışın çıkıcak elbette. Bunu iyi kullan. Yanlışlarını öğren. Böylece aklında daha kalıcı olacaktır. Biraz da kendini rahatlat. Çok sıkmaya gerek yok. Daha vaktin var. Emin ol buna.

Şuan ki hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Akıl vermekten hiç hoşlanmam. Hiçbirimizin ihtiyacı yok buna sonuçta. Ama belki bir faydam dokunur sana diyerek aşağıdaki linki paylaşıyorum. Bu konuyu muhakkak görmüşsündür. Oldukça faydalı çalışmalar var. Ben de öğrendiğim bazı şeyleri yazmıştım.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-kulubu-3.html

Başkalarının düşünceleri değil mi zaten bizi hep etkileyen? Belki de şuan ki konumumuzu başkalarının tercihlerine borçlu değil miyiz? Eğer mutlu olmak istiyorsan başkalarının korku ve kısıtlamalarını kendinden uzaklaştır ve sevgi dolu düşüncelerine odaklan. İlk mesajında böyle bir durum sezdim sanki.

Sana kendini kötü hissettiren herkesi, her sözü, her duyguyu batır çamaşır suyuna. Tertemiz olacaksın. Buna inan. Biz hepimiz sana inanıyoruz. Güveniyoruz. Sen de kendine inan, güven.

İyi ki varsın.

İyi ki aramızdasın.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al.