09-08-2010, 11:45 AM
|
#103 (permalink)
|
Guest | Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Alıntı: karavan Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili bigokyanus günaydın, Elbette ki bildiğim öğrendiğim herşeyi sizlerle paylaşmayı tercih ederim.Ben sizlerden çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum.bundan zevk duyar mutlu olurum. Diğer konuya gelince: Açıkça söylemem gerekirse artık hasta hastalık hastahane ....vb kelimeler beni rahatsız etmeye başladı. Daha önceleri böyle hissetmezdim. Sanırım bu bana değişim sürecimin bir getirisi oldu. O sebeple ben hasta olduğumu kabul etmiyorum. İçimde yanlış olan birşeyler düşünceler var sadece bunları düzeltmem gerektiğini düşünüyorum bu konuda. O yüzden o cümle beni rahatlatmadı.Üzgünüm... Lütfen beni yanlış anlamayınız burada herşeyimizi açık açık konuşmak durumundayız.Birbirimize şirin görünmek burada oluş amacımıza ters düşer diye düşünüyorum. Sevgiyle kalın. | Sevgili karavan , Yanlış anlaşıldım sanırım ben sizi üzenleri hasta olarak nitlendirdim sizi değil. Hasta olduklarını düşününce biraz olsun rahatladım ben kendi adıma diye yazdım belki faydası olur size diye de paylaştım. Değişiminizi görmek güzel , devamını diliyorum. Haftanız güzel geçsin, gülekalınız.... |
| |