Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2010, 05:56 PM   #5 (permalink)
Cesuryurek
Teğmen

Tesekkür: 15
15 Mesajinıza toplam 67 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cesuryurek is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hedefimi nasıl seçmeliyim?

Alıntı:
tolgaasya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar. Meslek seçmek gerçekten zor bir iş. Özlellikle; ülkemizdeki insanların büyük bir çoğunluğu yaptığı işten memnun değil. Seninle acizane fikrimi paylaşmık istiyorum.

* Kariyerine bankacı olarak evam etmek istiyorsan; tavsiye edebilirim. Ben bankacıyım ve bankalar Türkiye'deki en kurumsal şirketler arasında yer alıyor.

* Sigortacı olmak istiyorsan, pazarlama yeteneğinin gelişmiş olması gerekiyor. Türkiye'de sigorta satmak biraz zor ama satanlar da iyi para kazanıyor.

* Muhasebeci olmak istiyorsan, öncelikli olarak mali müşavir olmayı hedeflemelisin. O zaman daha iyi para kazanabilirsin.

* Gümrük işleri ile uğraşmak istersen derin bir mevzuat bilgisine sahip olman gerek. Hatta gümrük müşaviri de olabilirsin.

Kendine güzel bir gelecek tasarlaman dileği ile..
Selamlar.
Gümrük işleri ve Bankacı işlerine sıcak bakıyorum yalnız Gümrük işleri derin bir mevzuat bilgisine sahip olmak gerekir derken neyden bahsettiğiniz biraz daha ayrıntılı bir açıklama yapabilirmisiniz..

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.
Selamlar.
Cesuryurek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla