Konu: Ölüm Dair
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2007, 02:13 AM   #2 (permalink)
yakamoz
Yüzbaşı

yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold
Standart Ynt: Ölüm Dair

Başın sağolsun Pisimbat Allah sana sabır versin Annene Dedene ve Sevdiğin Yakınına Rahmet eylesin. Ateş düştüğü yeri ölüm yüreği yakıyor . Ölüm hele birde çok sevdiğimiz bağlandığımız bizi biz yapan, varlığıyla hayatımızın anlamını veren kişiyse tarifi mümkün değil verdiği acının. Seni çok iyi anlıyorum bende canımdan çok sevdiklerimi kaybettim yürekten gitmiyor o sızı, Allah sabır versin. Eğer bugün hayatta olsalardı bizim üzülmemizi yıkılmamızı istemezlerdi aynen sağ oldukları zamanda olduğu gibi. Onlar hep kalbimizde olacak sağlıklarında nasıl bize hayat kaynağı oldularsa yine devam edecek. Hayata sarılman dimdik durman onları gururlandıracak, senin her zaman sağlıklı mutlu huzurlu olman Anne'nin Dedenin ve sevdiğin kişinin ruhunada huzur verecektir.
Ben kendime bir defter edindim onları her özlediğim aradığım zaman oturup mektup yazıyorum, fiilen göndermiyorum ama eminimki onların ruhları hissediyor...

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla