Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2010, 11:04 PM   #88 (permalink)
zahiri
Yüzbaşı

Tesekkür: 0
624 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zahiri will become famous soon enoughzahiri will become famous soon enough
Standart Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:)))

Alıntı:
fgceker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Gelecek günden endişemi duyuyorsunuz,aman Allahım ben yarın ne yapacağımm,bu kadar işi nasıl yetiştireceğim yada bunca misafiri nasıl ağırlayacağım mı diyorsunuz

İşte çözüm hemen burda

Her zamanki gibi uygulaması çok basit ve bir o kadar da eğlenceli ve geri dönüşü hızlı bir teknik bu

Eee işin içinde melekler olacakta eğlence ve hız olmayacak ;mümkün değil olmaması

Bu sefer çalışma biz uykumuzdayken gerçekleşecek, yani biz mışıl mışıl uyurken melekler ve evren dört koldan tüm endişelerimizi alıp yerlerine bir güzel neşe ve mutluluk dolu bir yeni gün hazırlayıverecekler.

Bizde uyanınca hooop bir bakıcaz ki o günü yaşamaya başlamışız bile

''İnsan bir kez uykuya daldığında artık onun seçme özgürlüğü kalmaz.Onun tüm uyku hali,onun son uyanıklık halinde iken kendi hakkında taşıdığı kavramın egemenliği altındadır.O yüzden insan uykuya bir başarı ve doyum duygusu ile çekilmelidir.''
Neville

Bazı günlerimiz tasalar,üzüntüler,gerilim,hasımca davranan insanlar ve iş konusunda zaman sınırlamaları şeklindeki canavarlarla dolu olur. Bu canavarları beraberimizde taşıyarak uykuya geçtiğimizde, rüyada geçen zamanımız bir savaş alanına dönebilir.

Uykuya dalmadan önce, gününüzü gözden geçirmek üzere bir zaman ayırın. Neyin işe yaradığı,neyin yaramadığını inceleyin. Eğer günün tasaları ve düş kırıklıkları üzerinde hala takılıp kalmışsanız, meleklerden bu takıntıları sizin adınıza çözüp gidermelerini isteyin. Meleklerden rüyalarınızda sorunlarınızı yaratıcı bir biçimde çözme şansını size tanımalarını isteyin.Ağır durumlar listenizi inceledikten-yani,gün boyu üzerinde ciddileştiğiniz konuları gözden geçirdikten --sonra dikkat odağınızı olumluya yöneltin ve hayatınızdaki nimetler için şükredin.

Gün içinde meydana gelen hoş,neşeli ve anlamlı olayları düşünün. Uykuya dalarken meleklerden sizi hafif ve tatlı (huzurlu) bir halde tutmalarını isteyin. Onlardan, sizi kendileri ile birlikte semavi aleme götürerek, rüyalarınızı tatlı ve huzurlu tutmalarını isteyin.

Eğer gelecek gün için endişeleniyorsanız ,şu tekniği deneyin:

Bir kağıt alın ve şimdiden gelip geçmişçesine,gelecek gün hakkında yazın. Örneğin: ''Bu sabah 7'de tazelenmiş ve dipdiri uyandım ve bu bana sabah kahvemi zevkle yudumlamak ve hayatım hakkında sükunetle düşünmek için bol bol zaman verdi. Saat 9'da evden ayrıldım;trafik rahattı,mükemmel bir park yeri buldum ve hatta işe erken gittim.Saat 10'da...ile buluşmam mükemmel geçti ve.....konusunda onunla anlaştık. Öğle saatinde bazı ayak işlerini yapmak,yemek yemek ve sosyal ilişkiler için bol bol zamanım oldu.Günün geri kalan bölümü çok üretken ve yaratıcı geçti. Arabayla eve yine çok rahat bir şekilde ve mutlu döndüm ve.....ile akşam yemeği inanılmayacak şekilde hoş ve romantikti....

Umarım fikri anladınız.Yazınız bittiğinde,meleklerden onu kutsamalarını isteyin.Ve sonra, ''Mükemmel'' günün sonunda,listeyi gözden geçirin ve ne kadar başarılı olduğunuzu görün.

Bu,önünüzde önemli bir gün varken ve siz o gün için bazı görünmez yardımlar istediğinizde kullanılabilecek iyi bir tekniktir.''

(Işık Habercileri kitab'ından alıntı)

bu yazilari gorunce degisimi inanilmaz erteledigimi fark ettm neyse ki hicbsy icin gec degil

emekcimizz ellerine emegine saglik!!