Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2010, 11:58 PM   #4 (permalink)
delimanyak
Üsteğmen

delimanyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 463
144 Mesajinıza toplam 622 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
delimanyak has a spectacular aura aboutdelimanyak has a spectacular aura aboutdelimanyak has a spectacular aura about
Standart Cevap: cekim gucuyle tanisan ve hayati degisen bir unlunun hikayesi.

röportajı okumadım ama kitabı bitirmek üzereyim.. konuyu açmadan önce de kimden bahsettiğini tahmin etmiştim yanıldığıma sevindim : )

kitapta gerçekten güzel şeylerden bahsediyor.. kaldı ki çoğu zaten bildiğim ve inandığım şeyler.. ama bilmediğim de bir kaç bir şey öğrendim..

olumlamalar kısmındayım kitabın : )

kuantumu öğrendiğim düşünce gücüne inandığımdan beri arkadaşımı sürekli ikna etmeye çalışıyordum bu konular hakkında sürekli konuşuyordum zaten konu ne zaman bu konulara gelse kim olursa olsun karşımdaki kişi dayanamıyorum insan ister istemez karşısındaki kişinin de mutlu ve umutlu olmasını istiyor.. geçenlerde arkadaşım saba tümerin programında denk gelmiş nurgül sayarıya ve valla senin yıllardır yapamadığını kadın iki dakikada yaptı diyerek en kısa zamanda kitabını alıp benden önce bitirdi : )
delimanyak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla