Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2010, 08:46 PM   #2 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: sitede paylaşılan telkinler

Merhabalar altaylar,

İfadelerimizde kelime seçimlerine biraz daha dikkat edersek birbirimizi yanlış anlamayız diye düşünüyorum. Açtığınız konuyu bu sebepten ötürü samimi bulamadım çünkü. Yine de benim yanlış anladığımı farzederek sorularınızı cevaplandırayım.

İlk olarak telkinleri hazırlayan kişi ve forumun sahibi aynı kişidir. Dilerseniz sorularınız için kendisine pm atabilir ya da telefonla arayarak bilgi alabilirsiniz. Forum içerisinde ücretsiz olarak sunulan telkinler Atakan bey tarafından -hayatimdegisti- siteye herkesin faydalanabilmesi için eklenmiştir. Dolayısıyla ücretsiz telkinlerden faydalanmanızda herhangi bir aykırılık yoktur.

Forum içerisinde sunulan telkinler genel olarak herkesin başlangıçta dinlemesi gereken telkinlerdir. Ego ve suçluluk telkini gibi... Bunlar örnek çalışmalardır. Siteye ekleyip eklememekte Atakan beyin inisiyatifinde olan bir şeydir. Bu telkinleri dinledikten sonra dilerseniz kendiniz için gerekli gördüğünüz bir konuyla alakalı olarak isminize özel telkin yaptırabilirsiniz. Telkin içinde adınızın geçmesi subliminal mesajları bilinçaltınızın daha çabuk kabul etmesini sağlayacaktır.

Telkin cdlerini yapan ve pazarlayan kişilerin meslekleri bunun üzerine midir yoksa ek iş olarak mı yapmaktadırlar?

Bu soruyu gereksiz ve anlamsız bulduğumu söyleyebilirim. Ancak yine de aşağıdaki iki linkten kendisiyle ilgili bilgi alabilirsiniz. Forumda zaten bunların cevabı mevcuttu. Üye olur olmaz bu kadar çok soru sorabildiğinize göre incelemiş olmanız gerektiğini düşünüyorum.

http://www.hayatimdegisti.com/portal...=367&Itemid=60

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-hikayesi.html

Kitapçılarda satılan uzamakistiyorum isimli kitap ve telkin cdsinden oluşan setin bu site ile bağlantısı varmıdır?

Herhangi bir bağlantısı yoktur.

Son olarak boy uzaması telkini acaba hangi yaş grubunu hedef almaktadır?

Herhangi bir yaş grubu hedef alınmamaktadır. Ancak kullanıcılar genellikle 20 yaşın üzerindedir.

Sevgilerimle.