Konu: günlüğüm
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2010, 10:33 PM   #98 (permalink)
tanyeri
Teğmen

tanyeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tanyeri is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: günlüğüm

Alıntı:
inferius Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ohhh sonundaa tanyeri hoşgeldin
bir an korktum geröekte yazdıklarını okuyunca
hopp nolmuş yahu dedim iki üç günde..
ümtsizliğin zararını vesveselerin faydasızlığını sen öğütlemiştin bna birzmnlar neler oluyor arkadaş...
güçsüz değilsin asla ...
bak bak ne buldum senn iiçin not aldığım yerlerden birkaç alıntı yaptımm inş. faydalı olur

Bilinçaltındaki duygular ve fikirler bedende fiziksel reaksiyona neden olur.

Zihin neyin gerçekleşmesini beklerse bilinçaltı onu gerçekleştirir.

Siz enerjilerinizi değiştirdiğiniz zaman karşınızdaki kişilerin size karşı olan davranışlarını da değiştirmiş olursunuz. Sizden giden mesaj değiştiğinde, karşıdan yansıyıp size dönen mesaj da değişmiş olur.

lütfen içinde ne olup bittiğine bak içindeki şey dışarıya tezahür eder..içini değiştir görünen dışın değişsin

inferius bugun baasaramadm.çocukkluk arkadasıma gıttım.aynayla konustum,herşeyi denedim.basaramadm.konusurken kkıpkırmızı kesildim hep.bana neden sureklı kızarıp bozarıyosun dıye sordu.gozlerım doldu hastayım dedım.snra annesı bogazları hasta ya olum dedı.kendımı sıvrısınekk gıbı hıssettm o an küçük,degersiz,vızıldayan bişey...kaynımın düğünü var,bayramdan sonra.aksam eve geldım eşim,akrrabasıyla konusuyordu.sız gelmeden emlekete gelelım de sızlerı de gorelım dedı.daha kotu oldm oturup agladım.eşim gorunce kızıyor.denizli onnun ıcın cok onemlı sanıyor ki uyuzluguna yapıyorum.kımseye derdımı anlatamıyorum.suanda da aglıyorum,eşimden gızlı.umarım farketmez.bende istemezmiyim,gezeyim herkese gideyim,konusayım...olmuyor...mutlu oldgum yerden mutsuz cıkıyorum.sımdı dua ediyorum Allah a 7 senedir dua ettim beni iyileştirsin diye kabul etmedi.şimdi ramazandan sonra canımı alması ıcın dua edıyorum.umarım bunu kabul eder.