Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2010, 10:42 PM   #89 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

sevgili kaledoremm...
şu an kendımdeyımmmm ..en azından 1 hafta sorun yokkkk ..hissedıyorumm onunda destegını hıssedıyorummm.oda ve sevdıklerım benımleeee..
harıkayım bugunnn en sevdıgım yere piknıge gıttık aılem bana süpriz yaptııı :)
sonra sabahtan alışverişe cıktımm bır alısveriş yaptımkı sormaaaa .....bır gömlek begendım çok şıktııı uzun zamndırda aradıgım birşeydıııı ...mor siyah gri kırmızı beyaz aldımmmm ....harika bır kot ve ayrıca bir yazlık etek ...badi , hırkaa ,kolyee küpee ...ay şekerim kendime geldımmm ablamm zavallım çarsıya gıdelım dedıgıne pişman olduu ..
piknikte harikaa şeylerr yaşadıkkk..havuzda şahaneydııııı .....ablamla hele cok cok cok eglendıkkk ..bu bizim ailecek son piknigimiz olacakkkk..ablam seneye evlenecekkkk yaaa ..artık gelsede eniştemle gelirrr...buna üzülüyorumm..şekerparem gıdıyor artık son yazımızz yakında okul açılırr öğrencılerının yanınaa gıderrrr şurda kaç gun kaldıkı zatenn..

nese benim ihtiyacım olannn bol alışveriş kafa dagıtmakmısss..tabııı yelda_k bu bole olmazz 1 ay evdesınnn ..alışveriş zatenn yokkkk ..yoksa annem kesecekkkkk...bugun cok abarttım ama ..kuaförde cok rahatladımmm ...kendımı yenilenmişş guven full biri hissedıyorumm..gelelım dersee dun gece uyumadımm carsıya gıdıcemm dıeee ..vede harika ders calıstımm..ama en cok soru cıkan konular benı zorluorrrrr..tabi adamlar bilioo işiniii...dergilerimi aldımmm ayy varya gelirkenn okuyorum yoldaa nasıl mutlu oluyorumm yaaaaa harikaa hemde bu ayy harikaa yazılarr var..en sevdıgım yazarlarr bir arda calışma yapmışlarr..beyinle ilgili yenılıklerııı ögrendıkce mutlulugum artıyorrrrr ...
beynimi sevıyorumm.. beynımı sevıyorum.kendımı sevıyorumm..gurur duyuyorummm.....olcakk yarın daha cok verimli çalışacagımmmmm ...bunu yapmalıyımmm..bakk eger şimdiye atansaydımm cok seyler degısırdıı....
ama saglık bakanlıgına ugradımm arkadaslarınyanına yıneee bişeyleri degıstırmıslerrr ....okumak ıstıyorumm...okuyabıldıgım kadar hemdeee ..bi atansamm egıtıme londraya gitmek istiyorumm..bu benımm cok buyuk bır hayalımdıııııııı ..bunu gerceklestırmekk ısttıyorummmm .......
şimdi cıkmalıyımmmm ...herşey güzel olacakkkk ..olumsuzluklarr benden uzak olsunnnnnnnnn .....ben gülmeyı cok sevıyorummmm ..vede su gözlerım butun duygularımı fazlasıylaa dışa vuruorr.......gözlerimin mimiklerını cok kullanan bırıyımdeeeeee ..sanada harikaa gözlerle bakıyorummm

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla