Konu: günlüğüm
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2010, 11:06 PM   #100 (permalink)
Parlayan
Üsteğmen

Parlayan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 851
418 Mesajinıza toplam 1,764 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Parlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of light
Standart Cevap: günlüğüm

Alıntı:
tanyeri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
inferius bugun baasaramadm.çocukkluk arkadasıma gıttım.aynayla konustum,herşeyi denedim.basaramadm.konusurken kkıpkırmızı kesildim hep.bana neden sureklı kızarıp bozarıyosun dıye sordu.gozlerım doldu hastayım dedım.snra annesı bogazları hasta ya olum dedı.kendımı sıvrısınekk gıbı hıssettm o an küçük,degersiz,vızıldayan bişey...kaynımın düğünü var,bayramdan sonra.aksam eve geldım eşim,akrrabasıyla konusuyordu.sız gelmeden emlekete gelelım de sızlerı de gorelım dedı.daha kotu oldm oturup agladım.eşim gorunce kızıyor.denizli onnun ıcın cok onemlı sanıyor ki uyuzluguna yapıyorum.kımseye derdımı anlatamıyorum.suanda da aglıyorum,eşimden gızlı.umarım farketmez.bende istemezmiyim,gezeyim herkese gideyim,konusayım...olmuyor...mutlu oldgum yerden mutsuz cıkıyorum.sımdı dua ediyorum Allah a 7 senedir dua ettim beni iyileştirsin diye kabul etmedi.şimdi ramazandan sonra canımı alması ıcın dua edıyorum.umarım bunu kabul eder.
Böle konuşma tanyeri..Kendine gel şöle bir silkelen nefes egzersizi yap. Kötü düşünceleri ümizsizliğe takılıp kalma.Yapıyorum başarıyorum de.Güçlüsün kuvvetlisin sen,yılma lütfenn..