Alıntı:
djarum Nickli Üyeden Alıntı
Günaydın herkese..
Size ilk deneyimimden bahsetmek istiyorum..
Cuma gecesi ıpoduma su sesi olan sucluluk ve egoyu yükledim. ve 11 gibi yatmadan önce bütün gece çalacak şekilde ayarladım. Ertesi gün kpss sınavına girecek olduğumdan erken yatmayı planladım. ve telkinleri ilk defa dinleyecektim gece boyunca.. Fakat telkinleri dinledikçe bütün uykum kaçtı.. sesden etkilenmek diildi benimkisi çünkü sesden etkilenen bi insan değilimdir.. saat 2 hatta 4 e kadar da uyuyamadım sürekli aklıma kötü şeyler gelmeye başladı buna da engel olamıyordum.. Sevdiklerime bişeyler olduğunu ve Şu an aklıma gelmeyen bir dolu kötü düşünce..
Ve vııınnn diye sanki içiçe geçen yuvarlaklar canlandı gözümün önünde o titreşimi çok hissettim. Bana rahatsızlık verdi sonunda muzikle uyuyamayacağımı anladım ve kapadım uyudum. Rüyamda da o kadar kötü şeyler gördüm ki anlatamam.. Sanki vahşet bir korku filmiydi.. bagırsaklar çıkıyo insanların içinden.. araba eziyo birilerini.. inanılmaz kötü bir geceydi.. Ertesi gün uyanmam çok zor oldu. Sınavımda hiç başarılı geçmedi.. Konsantrasyon sorunu yaşadım.. Sanki gözümün önünden harfler kayıp gitti..
Sanırım artık dinleyemeyeceğim çünkü korkdum!... :(( |
bu kadar kotu bir gece gecirmek istemem, senin adina cok uzuldum dostum, bizlerde senin gibi yardima ihtiyac duyan kisiler oldugumuzu belirtermek istiyorum, buradaki butun yazilar sadece ictenlikle soylenen yazilar, profesyonel kisiler degiliz...
ama boyle bir gece gecirmenin nedeni bence kotu seyler dusunmendir, korkuyla devam etmendir, bence mutluluk verici, guzel anilarini dusunseydin en kisa surede kendine gelirdin.