Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2010, 01:16 PM   #175 (permalink)
kumsal1980
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future
Standart Cevap: Mesut'un Günlüğü

Ben bu siteye üye olduğumda çok kötüydüm.Birini sevmiştim ama kız benden pasif diye ayrılmıştı.İsyan ettim.Çok kötü oldum.İntiharı düşündüğüm oldu.Kendimi aşağılanmış hissettim.O olaydan sonra yaşamak bana daha zor geldi.Utangaçtım ben sırf bu yüzden 28 yaşına kadar ilk kez ciddi anlamda biriyle görüştüm.Hemen inandım bağlandım.Ama kız beni sevdiğine inandırıp tek günde ayrıldı.Şoktaydım.İlkkez o gün ağladım.Ondan bi türlü vazgeçemedim.hayatıma birini sokamadım.Sokmaya çalıştımsa da yapamadım.Bir sürü şey geçti başımdan.Onun peşinden koştukça daha çok acı çektim.Hergün aklımdaydı.Benden ayrılışı aklıma geliyoru.Sözleri aklıma geliyordu.Bazı şeyleri görüyordum ozaman isyan ediyordum.Sevdim olmamıştı.Yaşayan ölü haline geldim.Yeni yeni bu durumdan kurtulmaya başladım.Üzerinden 2 seneden fazla geçmiş.Nişanlandığını duydum kötü oldum.Kötü olmam da saçma.Şimdi daha iim.Ama ben çok bağlanmıştım.Benim için en önemli şey sevgiydi.O da elimden gitti.Ben geç yaşadım ve benim için çok kötü tecrübe oldu.Bu ara da yorumlarınız için teşekkürler ii ki varsınız...
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla