Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2010, 04:31 PM   #156 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: YESHAPPY'nin güncesi

Son üç günde okuduğum kitaplar; R.Şanal_Kuantum ve Kur'an, Hayata Evet!, Mümin Sekman_Limit Sizsiniz.
"Limit Sizsiniz" ve "Kuantum ve Kur'an" dan öğrendiğim birşey var. Bugüne kadar kendimi gerçekleştirememiş olmam koruyucu bir anneye sahip olmamdan kaynaklanıyormuş da haberim yokmuş. Üstü kapalı öyleymiş gibi geliyordu;ama öyle değildir herhalde diyip unutup devam ediyordum hayata. Tam anlamıyla bugün keşfettim. Acı oldu. Öğrendiğim için ne yapmam gerektiğini düşünüyorum şu an bu konuda. Yani acı;ama aşılamaz değil :) Acıyı tatlıya dönüştürme çabalarındayım. Böyle söyleyerek onu suçlamış gibi olmak istemiyorum, bu beni huzursuz ediyor. Arkasından konuşuyor gibi hissediyorum. Büyük ihtimalle ona da söylerim bunu;ama kalbini de kırmak istemem. Her neyse... Yeri gelirse yada yerini getirtirsem söylerim, bunun üzerinde çok düşünmeyeceğim.

Koruyucu olunduğu için kendimi gerçekleştirmeme izin verilmemiş meğerse...
Beni çok sevip, sevgiden bunaltışı öyle sanıyorum ki beni kaybetme korkusundan kaynaklanıyormuş. Ne zaman ben dışarı çıkıyorum desem, bombalar, arabalar vs. dikkat et, çıkma boşver napıcaksın demeleri bundanmış meğerse...
Şarkı söylemeyi çok sevdiğim halde desteklenmemişim, çevremin sesin güzel dediği halde annemin aynı görüşte olmaması belki de beni başkalarıyla paylaşmak istemeyişiydi. Öyle sanıyorum...;ama bir uzmana başvurup bunu netleştiremem gerek. Acilen kendime bi çözüm bulup, uygulamaya geçip, özgürleşmem, o ferahlatıcı rüzgarı yüzümde,saçlarımda hissetmem gerek.
Öğrendiğime üzüldüm;ama çorap söküğünün başı olduğu için mutluyum. Bu iki kitabı tavsiye ederim. Belki siz de benim gibi farkına varırsınız bi anda o kilit noktanın.

Hayırlı günler, cennet rüzgarları yüzünüze vursun ;)
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla