Cevap: YESHAPPY'nin güncesi "bigokyanus" , " tolgaasya" ,
"Parici" ,
"Ezel_i Nur" "Yorumların hepiciğine teşekkürler ;) teşvik ediyor yorumlarınız beni daha da güzel, mutlu yaşamaya :) Teşekkür ederimmmmmm :)
"Parici" iş aramıyorum artık, amaaan bu yaz hayat bana güzeldi zaten hep, rahatım böyle :)
İş aramadığım halde bugün haber geldi, bi tanıdık vasıtasıyla...
Yarın bir iş görüşmem var :) Hayatımın işi mi bu iş? Hayır. Bildiğim bi iş mi? Hayır;ama cesur olup bir yerden başlamam ve harekete geçmem lazım. Tek güvendiğim samimi, sevgi dolu bakışlarla insan ilişkilerini yürütmem, sevgi dolu olmayı düşünüyorum her an :) Yapmak istediğim şeyler için bir fırsat olur belki de bu. İstememezlik yapmıcam, bakalım olursa çalışırım, bakarsın çalışırım bana hiç uygun değildir, çıkarım, hayat bu, herşey mümkün :)
Olmazsa yine Elhamdülillah :) Çekim dedin aklıma geldi. Uzun süredir çekim yapmak gelmiyordu içimden, yine çekimlemedim;ama sadece istedim ve unuttum (öyle güzel hayaller de kurmadım) Allah'a şükürler olsun yerini buldu :) Emin ol senin de olumlu düşüncelerin arttıkça çekimlerin de daha kolay ve çok olmaya başlayacak ;)
"Ezel_i Nur" tekrar bağlantımıza sevindimmmm :) Faydasını sende görüyorsun dimi :) süper:) İyi ki varsınız hepiniz ;) |