Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2010, 11:02 PM   #14 (permalink)
master8566
Üsteğmen

Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
master8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura about
Standart Cevap: Evliliğin bittiğini düşünenlere,yeni evlilere ve bekarlara...

evet, bazı kadınlar böyledir işte... elindekinin kıymetini bilmez, canı sıkılır- sıkıldıkça herife hayatı zehir eder sonra da tüm suçu adama atıverir... neymiş, uçurum kenarından git çiçek kopar!!! yok ya? işte erkekle kadın mentalitesi arasındaki temel farklardan biri bu, hiç bir erkek kendisini sevdiğini ispat etsin diye bir kadından böyle saçma birşey istemez... erkeklere tavsiyem şudur, dostlarım, bir kadın sizden artık canı sıkıldığını söylüyor ve sizin onu sevdiğinizi ispatlamanız için uçurumdan çiçek kopar gibi zırvalıklar istiyorsa, hatta boşanmak istiyorsa evet aşıksanız çok üzülecek ve acı çekeceksiniz ama aradan zaman geçtikten sonra kara bulutlar tamamen dağıldığında eski karınıza teşekkür edeceksiniz. Ben ediyorum, iyi ki benden boşanmış da cehennemde çile çekmekten kurtulmuşum be! Allah razı olsun,yoksa ömür boyu çile çekmeye devam edecektim yahu !
master8566 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla