Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2010, 09:50 AM   #15 (permalink)
bigokyanus
Guest

Standart Cevap: Evliliğin bittiğini düşünenlere,yeni evlilere ve bekarlara...

Alıntı:
ceps24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar aşkı canlı tutmak istiyorsanız sürekli yeni bişeyler düşünüp, hayata can vermeniz lazım... Ben de bir inş.mühendisiyim, bilen bilir şantiyeci hele bi de şantiye şefi olduğumdan dolayı çok yoğunum.. ama eşimi asla ihmal etmem.. Yapımdandır belki ama eve iş getiririm, kimin için tabiki ailem için ve eşim hep kıymetimi bilmiştir... Bazen düşünürüm şantiyelerde yüzlerce insanın derdiyle uğraşırız, aynı anda idari para dertleri, üst düzey yöneticilerin egoları falan filan... Her meslek zordur ama insanlarla uğraşarak iş yapıp yaptırmak sanki biraz daha ağır basar gibi.. neyse böyle günler gecerken ailemizden koptuğumuz olur ve yanlış orada başlar.. Ben genel olarak o kadar kişiyle uğraşıyorum bide karımın dertleriyle uğraşamam DEMEM.. dememem lazım işte burada ince çizgiyi koruyup eşlere ilgiyi azaltmamak lazım.. Ayrıca arkadaşın hikayesi süper. Ama eşlerimizi anlayalım ve ayrılık en son çare olsun lütfennn..

Ben de iki inşaat firmasının şantiye şefliğini aynı anda yürütüyordum , kendimi unutmuştum resmen . Hiç izin kullanmadan 45 gün çalıştığımı biliyorum , sabah 7 gece 3 lerde bitiyordu işim. Çok zordu çok , inşaat mühendisliği hep istediğim , üniversitede kazamadığımda ağladığım bir meslekti . Şantiyecilik yaptıktan sonra iyi ki inşaat mühendisi olmamışım demiştim.

Evliliği bitiren en büyük etken nasılsa benim diyerek çaba göstermemek , katılıyorum söylediğine , sürekli yenilenmek ve kendini bırakmamak , ilgi göstermek lazım. Bir de anlayışlı olmak , yargılamamak, empati kurmak gerek diye düşünüyorum.