Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2010, 11:57 AM   #40 (permalink)
master8566
Üsteğmen

Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
master8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura about
Standart Cevap: On Dakikada On Saatlik Uyku Nasıl Uyunur?

Alıntı:
pff_xP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben de gece uyuyamıyorum.sabaha karşı uyuyorum ancak.sonra 12 gibi uyanıyorum 5 dk sonra kalkıcam diyorum bi bakmışım saat2 3 filan olmuş yine

10 dk uyuyup ayakta kalmak cidden mümkün mü???
Cevap veriyorum, evet, mümkün ama ancak atlar için... malum onlar ayakta uyuyorlar ya o bakımdan... şaka bir tarafa ben on dakika diye uykuya yatsam anca on saat sonra kalkarım. Hele bu berbat Ağustos sıcakları beni mahvetti, en az 8 saat uyumadan gözümü açamıyorum, sıcakta pişe pişe sabahı ediyorum... çocukluğumdan beri uyku konusunda imrendiğim tek adam Mareşal Rommel'dir, hikaye doğruysa ömrü boyunca günde 1 saat evet sadece bir saat uyurmuş... ne büyük nimet bu böyle... günü 23 saat yaşamış adam... hipnozla filan uykuyu günde 3-4 saate indirebilmek mümkün mü bilemiyorum ama olsa süper olurdu değil mi?
master8566 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla