Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2010, 02:13 PM   #3 (permalink)
master8566
Üsteğmen

Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
master8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura about
Smile Cevap: Söyle bir kuantum düşünceme olumlama bana yardımcı olurmu

Alıntı:
mmsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben sağlıklı ve mutluyum. Kullandığım psikolojik anti depresan ilaçlar bana fayda veriyor beni tedavi ediyor.
Sorunlarım yok.
Takıntılarım yok.
Yaşamda her zaman doğru adımlar atıyorum. Her deyimden yalnızca iyilik ve yarar kazanıyorum. Büyümeyi seçiyorum. Tüm eski sorunlarımı kolayca çözümlüyorum. Yaşam benimle barış içinde. Yaşamın her anında söz konusu olabilecek tüm yeniliği kolayca benimsiyorum. Herşey yolunda yaşamı kolayca içime sindiriyorum..

bir arkadaşın imzasından (ç)aldım yarısını

Bunları nasıl söylemem gerekiyor yada bana bu gibi olumlama tavsiyesinde bulunurmusunuz..

Bunları hayatıma geçirmem için neler yapmam gerekiyor neleri araştırmam gerekiyor ? hangi adımları uygulamam gerekiyor.
Olumlu anlamda yardımcı olmaz... çünkü ilk kural, olumlama cümlelerinin "olumsuz" mesaj-kelime içermemesi gerektiğidir.
"sorunlarım yok, takıntılarım yok" gibi mesajlar, negatif mesajlardır, bilinçaltı bunu "yok" diye algılamaz, neye dikkat edersen hayatında o olur prensibi işler.
sorunlarım yok yerine mesela, şunu yaşıyorum ve bu harika bir duygu veya böyle yapıyorum ve bu harika birşey vb pozitif cümleler kurmalısınız...
Bu konuda bu forumda çok güzel konu başlıkları ve mesajlar var, lütfen kolaycılığa kaçmayıp önce onları okursanız çok yararlanırsınız gibime geliyor...
master8566 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla