13-08-2010, 02:13 PM
|
#4 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Söyle bir kuantum düşünceme olumlama bana yardımcı olurmu Alıntı: mmsi Nickli Üyeden Alıntı
Ben sağlıklı ve mutluyum. Kullandığım psikolojik anti depresan ilaçlar bana fayda veriyor beni tedavi ediyor.
Sorunlarım yok.
Takıntılarım yok.
Yaşamda her zaman doğru adımlar atıyorum. Her deyimden yalnızca iyilik ve yarar kazanıyorum. Büyümeyi seçiyorum. Tüm eski sorunlarımı kolayca çözümlüyorum. Yaşam benimle barış içinde. Yaşamın her anında söz konusu olabilecek tüm yeniliği kolayca benimsiyorum. Herşey yolunda yaşamı kolayca içime sindiriyorum..
bir arkadaşın imzasından (ç)aldım ![y789](images/smilies/qqb006.gif) yarısını
Bunları nasıl söylemem gerekiyor yada bana bu gibi olumlama tavsiyesinde bulunurmusunuz..
Bunları hayatıma geçirmem için neler yapmam gerekiyor neleri araştırmam gerekiyor ? hangi adımları uygulamam gerekiyor. | Güzel ama içinde eksiklikleri var bence. Üstelik de önemli boyutta.
Anti depresan ilaçlar bana iyi geliyor, tedavi ediyor demişsin. Ama bu onlara seni daha da bağımlı yapabilir gibi geldi bana.
Sorunlarım yok, takıntılarım yok kısmında da değişiklik yapılmalı. Olumlu cümleler kullanmayı tercih etmelisin. Eğer oldukça uzun bir metin olsaydı sorun olmayabilirdi. Ama böyle kısa metinlerde kullandığımız cümlelere aşırı özen göstermemiz gerekir.
Bana göre var olan sorunları ve takıntıları kabul edip onlardan nasıl kolayca sıyrılabileceğini anlatan cümleler kullanırsan daha doğru olacaktır.
Evren böyle olumsuz cümleleri ayırt edemiyor çünkü. Bu cümlelerle verdiğin mesaj aksine sorunlarım var, takıntılarım var mesajıdır.
Geri kalan kısımda herhangi bir uygun olmayan durum göremedim kendimce.
Sevgilerimle. |
| |