Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) dün şöyle bir tv nin karşısına geçtim varmısın yokmusuna baktım, o kadar pozitif enerji dolu bir bayan yarışıyordu ki kıskanmadım desem yalan olur, herşeye herkese karşı son derece rahat bi o kadarda sevimli, bende eksik olan nedir diye düşündüm bir yandan da "yok, yok bir eksiğim" diye olumlama yapıp kendi kendimi bastırmya çalışıyorum tabi:) sonradan kız annesinden babasından bahsetti biraz hatta az sonra programada katıldılar hakkaten dedim hayata şanslı gelmek varmış, kendi ağzından anlatıyor "hayatımda en büyük hatayı yaptım ama annem bana yinede kızmadı hep destek oldu, annecim şimdi kız bana ders ver bağır çağır şimdi yapmazsan ne zaman??" bir an düşündüm benden böyle bir aileyle benden 1 adım hatta 3-5 adım önde başlamış hayata, ama asıl başarı geriden gelip bir yerlere gelebilmek derler ya "dalgasız denizde herkes kaptandır diye" dalgalı denizde bişeyleri başarmak tarihe geçemesemde kendi çevremde kendi çapımda sıradan olmamak adımın çokça insan tarafından bilinmesi sevgi ve saygıyla anılmak, evet ben bunu başaracağım, tozlarımdanda arındım zaten şimdi cilalanma parlama yenilenme zamanı hepimiz için.. biraz karışık oldu umarım anlaşılırım, sevgiler saygılar hepimize, iyi ki varsınız, iyi ki bu dünyaya gelmişiz ve bir ucundan tutuyoruz bu geminin:) |