Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2010, 04:02 PM   #87 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz

Alıntı:
Belgin ∞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kitaptan size aktaracaklarım bu kadar :)

Umarım benimde çok büyük bir keyifle okuyarak yazdıklarım sizlere de birer ışık olur.
Rüyalarınıza uyanmanız ve sınırsız bilgeliğinden her daim faydalanmanız dileğimle.

Sevgiler.
Olağanüstü bir derleme olmuş gerçekten. Sayenizde aradığım tüm bilgilere aynı alanda kavuştum. Önce ben hepsini baştan okuyup güzelce bir sindireyim, sonra sanırım sizin bilinçli ellerinize zaman zaman döneceğim.

Çok ama çok teşekkür ediyorum.
İyi ki varsınız sevgili Belgin
Günün bu saatine kadar oldukça zor bir gün geçirmiştim ama şimdi sabah kaybettiğim enerjim, neşem geri geldi.
Heyecanla uykularıma döneceğim.
Sevgiler
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla