13-08-2010, 04:16 PM
|
#88 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz Alıntı: Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı
Belki size garip glebilir ama ben özellikle "zamanımız yok" kısmına çok takıldım. Bu kitap özel sembolleri de içeriyor mu acaba? Okuyanınız var mı? | Eeeee, hepsine bakmadan yazmıştım bunu, cevap vermenize gerek kalmadı. Bu muhteşem derleme için yeniden çok teşekkürler. Çok emek vermişsiniz. Ben de derledim topladım, yanıma alıp eve götürüyorum. Bu gece yatağımın üzerinde yayılıp öğrenci gibi çalışmalara başlıyorum. Bir de eğlenceli bir defterim de vardı, onu da alıp hemen günlüğümü oluşturacağım. Şimdiye kadar çok istedim ama biri okur korkusuna yapamıyordum. Amaaan, gerekirse üzerinde uyurum, şu beynimde dönen smbolleri çözmeden bana rahat yüzü olmadığını anlamıştım zaten. Bakalım benim günlüğümden neler çıkacak. Bir arkadaşım bana, "bilinçaltını bu kadar kurcalama, sonunda DEXTER çıkacak demişti". Dexter zamanları geçti gitti ama ben nereye gidiyorum, iyice bir görmek istiyorum. Hepinize sevgiler
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |