Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2010, 04:45 PM   #186 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Mesut'un Günlüğü

Alıntı:
kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çalışıyorum ama çalıştığım işte mutlu değildim.Aslında ayrılmayı düşünüyordum.Zaten fabrika da kötü durumda.Heran çıkış verebilir.Böyle düşünürken bugün iş görüşmeisne çağırdılar.Birkaç kez daha gitmiştim oraya.Bu sefer büyük ihtimal olacak gibi.İş değişikliği benim için daha iyi olacak.Orada kendimi daha geliştireceğime inanıyorum.İş görüşmesine iyi hazırlanıyimde bu sefer kendim başarıyim.Hayat çok güzel.Yeter ki görelim.Hiç beklemediğin anda bişeyler değişebiliyor.Bazen çok umutsuzken bile...

Şimdiden hayırlı olsun diyelim o halde. Tebrik ederim. Hayatı güzel kılan da belki de bu beklenmedik sürprizlerdir. Tüm bunların tadını çıkar.