Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2010, 09:52 PM   #8 (permalink)
MMSI
Üsteğmen

MMSI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,567
217 Mesajinıza toplam 760 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MMSI is on a distinguished road
Standart Cevap: Hangisinden başlamalıyım.

Alıntı:
karavan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili mmsi,

Sitede sanıyorum senin kadar azimlimiz yok.
Seni takdirle izliyorum.
Kuzusunun dediği gibi deneyimlerini bilgilerini öğrendiklerini tavsiyelerini bizimle paylaşmanı diliyorum

İyiki varsın.
Ağabey sadece nasıl anlatmalı bilmiyorum ama yanlış yaşamım bir yerde patlak verdi iyi ki de verdi çünkü benim kendime gelip bir silkelenmem lazımdı. Aileme karşı yaptığım hatalarımı düzeltmem lazımdı ben onlara olduğum gibi görünmeliydim. Belkide bu obsesif bozukluk diye tabir edilen düşünce bozukluğu meydana gelmeseydi ben hiç bir şeyden haberdar olamayacaktım. Benim kurtulduğum sergüzeşten düzeltmem gereken bir hayatım var sadece tek dileğim bunları hissettirmek o nacizane insanlara bilhassa anneme Bazılarının ise de dilindeki yaraya tuz basmak istiyorum..
Konuşulacak çok şey var aslında.. Ama düzene koymam gereken *Okul, Ders hayatı var bundan sonra herşey kendiliğinden geleceğine ve azmim başarım olacağına inanıyorum..

Bu kitapları bitirdikten sonra Nlp hakkında kitaplar alacağım 2 tane kitap gözüme kestirdim birisi 21 günde Nlp'ydi galiba birde Nlp el kitabı olması lazımdı. Birde telekinezi ile uğraşmayacağım kısa bir süre beynimi yoruyor. Arada bir denemeler yapacağım o kadar.

Hadi sevgiyle kalın
MMSI isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla