Merhaba Canımcım
Bugün seninle buradan ilk paylaşımımız olacak,o yüzden gayet heyecanlıyım ...
Her neyse seninle paylaşmak istediğim ilginç gelişmeler var,sihirli değnek deymişcesine hayatım bir anda değişti..Anlatmam lazım!!!
İki gece önce yine şans benimle olduğunu saatin 11,11 olması ile gösterdi ve gerçekten o günden sonra herşey değişti.Eski ,orjinal Elçin geri geldi. Neşeli,arkadaşları ile görüşen,espirili,mutlu,çılgın ve Polyanna olan....Merhaba ,hoşgeldin yani,biraz geciktin,beni terkettin sanmıştım,ama yine beni yanılttın ve yanımdasın ve benimlesin...HOŞGELDİN,hoşgeldim Özüme.... Uzun zaman aramayan insanlar,iki gündür arıyorlar ve nerdeyse önümüzdeki hafta uzun zaman görüşmediğim bu insanların hepsiyle de görüşeceğim..hem de hepsiyle... inanabiliyormusun...çocukluk arkadaşlarım,üniversiteden arkadaşlarım,site arkadaşlarım,komşular...
Ben napmışım kendime,kimseyle görüşmüyormuşum meğer.. doğru ya ben kızmakla, insanlardan uzaklaşmakla ve kendime acımakla ve hayatı eşime zorlaştırmakla meşguldüm...ve tabiki kedime.. çünkü bu tüm yaptıklarım bana ters düşen şeyler olduğu için,bir yandan da vicdanımla boğuşuyordum...
ama dediğim gibi sevgili günlük,bir anda sihirli bir değnek değdi ve ben silkinip ,kendime geldim,tüm sis perdesi aralandı ve net görmeye başladım..kızmıyorum ve sorgulamıyorum.. bu geçen zamanı bu şekilde yaşamam lazımmış ve benim ders almam,görmem gereken şeyler varmış,anlamam gereken değerler,hayatımdan çıkması gereken insanlar ,yaşamlar birçok şey varmış... ve şimdi bu bitti...dersimi alıyor ve yoluma devam ediyorum... üzdüğüm kırdığım herkesten,beni kıran ,yıkan,inciten her şeyden ,kendimden de özür diliyorum ve kendimide dahil herkesi,herşeyi affediyorum ve olduğu gibi kabul ediyorum...şimdi önüme bakıyorum artık ve şimdiye konsantre oluyorum.artık kırılmak değil,sevmek var.. artık seviyorum ,gülümsüyorum,takılmıyorum ve neşeyle devam diyorum... artık güneşi,sıcağı,soğuğu,herşeyi seviyorum .. Hayat bana nehirinle getirdiğin herşeyi sevgi ile sorgulamadan seve seve kabul ediyorum ve neşeyle alıp yaşayıp gitmesi gereken zamanda da onu sevgiyle yoluna koyup yolcu ediyorum ve yeniliklere merhaba diyorum..
Bolluk,sağlık,sevgi ,neşe,aşk benimle ve ailemle...ne dilersem,ne istersem bana geliyor ve gerçekleşiyor.. sevgi ve ışık,huzur ,sağlık hep benimle...
Daha nolsun yahu :)))
SEvgili günlüğüm ,ben gene kendimi aşmışım İyiki varsın ve beni dinliyorsun... Hiç konuşmadın gene :))))))
Görüşmek üzere canım benim...
Elçin