Cevap: Bilge'nin Günlüğü Sigarada 16. gün .(: Kızmamışsınız inşallah 8 gündür yoktum (: Öncelikle iyi ramazanlar (: Ben oruç tutamıyorum Doktorum kesinlikle yasakladı ilaç falan aldıgım için .. Ama tutanlar için Allah kabul etsin . (: Sigarayı bırakmamın 13. gününde kız arkadaşımın dogum gününe gittim ve dayanamadım 1 dal sigara içtim vicdanım sızladı 3 gündür kızıyorum kendime ama 16 gün boyunca 1 dal çokta kötü değil sanki :( Kendimi cokk iyi hissediyorum . (: Herşey çok güzel . Dün gece her zamanki gibi telkinlerim açık bir şekilde uyurken rüyamda atakan beyin sesini duydum acaba uyanıkken duyamadıgımız bu sesleri beynimiz rüyalarımızda bize açık bir şekilde duyurabiliyormu ? merak ettim valla :D Rüyalardan bahsetmişken . Rüyalarla başım dertte. Her gece çok canlı ve gerçekci rüyalar görüyorum :S Rüyalarımı unuturdum cogunlukla ama şimdi hepsi gerçek anılarım gibi aklımda. Çok garip.Bir tanesindede kendimi karanlıkda boşlukda bulmuştum koştugum hiçbir yönde çıkış yoktu ve uyandıgımda ter içindeydim ve uyanırken bagırdıgımı hatırlıyorum :S Böyle işte :D Şimdi lütfen söyleyin bana şizofren falan olmuyorum değilmi :D Not= Şimdilik kafamın içinde hayali karakterler yok ama olursa ilk siz biliceksiniz :D Neyse uyumam gerekiyor (: İyiki varsınız. Bu haftamı anlatan kelimem '' Hayır Sigara Hayır Aşk Hayır Ağlamak ! :D ''
__________________ Ölçülebilen sevgi, zavallı bir sevgidir.. Yiğitlik intikam almak değil , tahammül etmektir. Daha iyi, iyinin düşmanıdır. William Shakespeare. |