Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2010, 01:42 PM   #10 (permalink)
elccy
Üsteğmen

elccy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 391
287 Mesajinıza toplam 962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elccy is on a distinguished road
Red face Cevap: Elçin'in günlüğü

Merhaba canımcım
Evet hayatımda sürprizler devam ediyor..Cumartesi günü çamaşır sermek için balkona çıktığımda ,sitede hiç selam vermeyen,bizi gördüğünde de yüzüme dik dik bakıp,suratını çeviren komşum,balkona çıkar çıkmaz öyle içten bir selam verdiki ve konuşmaya başladı ki,şok geçirdim,ama hemen kendime gelip ben de yanı sıcaklıkla cevap verdim ve sohbet ettik... İnan şok olmuştum ama sevindim de... insan sitede evine gelince komşuları ile iyi olan ilişkileriyle kendini daha da iyi hissediyor...ne mutlu bize... canım komşularım ..iyiki varsınız... Tabiki bu da bana evrenin bir hediyesi diye düşünüyor ve teşekkür ediyorum...

Ama dün biraz daha durgun ve huysuzdum..Canım eşim ve annesi N. annemle beraber ,uzaktan gelen dayımı ziyarete gittik,hem yüzdük,hem sohbet ettik, hem güzel bir tatail günü geçirdik.. ama ben huzursuz ve huysuzdum...tabiki de bi huysuzluk çıkarmadım ama,içimdeki huzurluğa da anlam veremedim..arada N. annemle uyuşmayan yönlerimiz var ,ve bir ara yüreğimi incitti diye,sanırım bana havadan nem kaptırıyor bazı şeyleri, yada yaptığı herşey bana abartı ve batıyor geliyor.. ama ben biliyorum ,affettim kendisini ama,yüreğimdeki güven duygusu ona karşı hala daha düzelmedi.. ama bunun eşimle benim aramdaki ilişkiyi zedelemesine izin vermeyeceğim...zamana bırakıyorum,elbet tekrar ona güvenmeye başlayacağım.. ama zamanla diye düşünüyorum.Kendimi sürekli telkin ediyorum,o iyi bir insan,istemeden yapıyor ,bilmeden yapıyor ve beni seviyor,diyorum... ve hakkında iyi düşünmeye ,iyi sözler söylemeye gayret ediyorum.Çünkü eşim bu bendeki huzursuzluğun farkında,ama çabamında farkında ve beni takdir ediyor..Annemde kendine çeki düzen vermeye çalışıyor.. o yüzden bende bu huzursuzluğu ortadan kaldırmak istiyorum artık...Ben mutlu ve huzurluyum ve etrafımı sevgi ile korumaya alıp,sevginin herşeye dokunmasına ve sarmasına,herşeyi iyileştirmesine,güzelleştirmesine izin veriyorum.. O halde iyiki varım...