Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun
[b]
selamlar saygılar günlük ve günlgümü okuyanlar su an inanıyorum şok olacagınız ve dusuneceginiz bi şeyi acıklayacagım
1 takım argo ve kotu sözler agızımdan pırtarsa özür dilerim şimdiden hayatımla ilgili bi karar aldım bennn karar alamayan korkan ben karar aldım onu size acıklıyorum
biliyorsunuz ben 25 yasında turkiyenin bilinmeyen sporlarından turkiye oto drag yarısının genç dinamik yarısmacılarından birisiyim yarısmaya
kendi modifiye etdigim aşırı sıkısdırmalı ve cift turbo beslemeli 1978 model opel commodorre ve asıl sahibnin babam ve annem oldugu daha sonra askerden gelince bana devr etdigi karabulut opel performace shop ve gulf madeni motor yaglarının sponsorlugunda 2001 yılından beri yarısıyorummm bu son sezonda bahsetdigim opel aracımla yarısmaya basladım daha once yani 2001 den bu yana 106 gti , opel corsa gsi , turbo dogan slx , bmw e30 325 , le yarısdım ve son aracımda buydum
şimdi tanımanız bakimindan ufak bi anlatayım nedir drag drag çık kısa anlatıcam
15 metre eninde ve 400 metre uzunlugunda pistde finişe en hızlı ulasanın kazandıgı bi yarısdır karsılıklı kalkıslar yapılır 2 kere bi aslı bi rovansı kazanan bi sonraki tura geçer
6 katagoride yarısır yarıscılar felan filan simdi bundan sonra ilginç bilgiler ! isimli baslıga drag nedir diye bi post açıcam merak edenler orayı okuyabilir
kısacası anlayacagınız sizin için reiki bilmem ne felan ne ise benim için drag o ! drag ve motor sporları tüm hayatım yaşam tarzım sizin gibi gençleri pistlerde görmek isterizz! lafı ile tüm hayatım yapmak istedigim sey dikmende derenin orda cobinin bayırında s virajına 220 ile girip hiç günahı olmayan hamile bi kadına yada 13 14 yasındaki cocuga godummuuydu havaya 10 takla atdırıp tekrara kaputa dusurup 100 metre ileriye fırlatmak degil bu spora gönül verdim bu işin okulunu universitesini okudum ve turkiyede bi şeylerlerin ilerledigini dunyaya tanıtmak amcım yoksa 2 3 tane zengin p******* ibaret degil turkiye oto drag yarısı yada 2 3 tane mankenin gelip show yaptıgı bi organizasyn degil
Sezon başından beri Federasyon ve Hakemlerin hatalarıyla saç baş yoldurtan oto drag yarışlarının, en kalabalık etkinliği olması beklenen Körfez yarışında tam 9 araç start aldı. sebebi neydi ? federasyonduuu birileri koltuk sevdasına bilmedikleri işleri yapmaya kalkarsa buu olur iştee !
Bundan iki sezon önce her şeyin bu kadar kötü olacağını kimse elbette bilemezdi. Motor Sporları namına yapılan ufak tefek yatırımlarla bu işin yürümeyeceği ap açık ortada. Teker teker sezondan çekilen pilotlar ile birlikte seyircilerin de azalması Türkiye Oto Drag yarışlarının malesef hak ettiği ilgiyi görememesine neden oluyor. Selahattin Yılmaz, Serdar Komaç, Erkan Baştaş, Emrah Eryılmaz ve Tohan Soyhan’ın geçtiğimiz sezon federasyon ve hakemlerin yapmış oldukları hatalardan ve yapılan onca masrafa rağmen verilen basit kupalardan dolayı bu sezona katılmama kararıyla birlikte adrenalin yaşadığımız kalkışlardan bir hayli azalma oldu. Son yarışlarda ise Körfez pistine drag yarışlarını izlemeye gelen 3000 seyirci maalesef umduğu katılımı bizler gibi göremeyince hayal kırıklığına uğradılar. Öyle ki bazı yarışmacılar yarış günü gelmelerine rağmen katılımın az olduğunu görerek kalkış yapmadan evlerine geri döndüler
Her yarışta en az 3000 YTL masraf yapan, şehir şehir dolaşan, yüksek katılım ücreti ödeyen, efor sarfeden ve sonucunda basit bir şekilde hazırlanmış kupa ve madalyonlara layık görülen pilotların her birine sahip çıkılmalı diye düşünüyorum. Çünkü onlar olmazsa Türkiye’de resmi Oto Drag yarışları diye bir şey olmaz. Bir sonraki yarış 7 Eylül 2008 Pazar günü İzmit Körfez pistinde düzenlenecek. Tüm drag severleri her şeye rağmen bu etkinliğe, pilotları desteklemeye bekliyorum...
yani bana ve diger pilotlara bundan 50 yıl evel ben saatte 350 km surata cıkacam desen birine ha....r lannn kafa geçecen baska birini bul derdi sana ama ben su anda o hıza 24 sn de ulasan araçları kullanıyorummm 0 -100 u 3 sn de 4 snde alan araçlara biniyorum vee en guzelide ne biliyomusunuz bu araçları bir turk yapıyo türkün oglu osmanlının cocugu yapıyo teknolojiye ayak uyduruyor benn bu spora her şeyimi verdim şimdi tamammmı devammı diyecezz !
karabulut opel performance shop adına bi karar aldık 7 eylülde turkiye otomobil sporları federasyonu ve gençlik ve spor il müdürlügünden bekledigimniz ilgiyi göremezsek
* Ben bir daha arsla turkiyede hiç bir drag yarısına katılmayacagım !!!
* turkiye cumhuriyetine 3 sene muhtet vericem bu koltuk sevdalılarını temizlemeleri ve gerçekden bu spora gönül veren ve işi bilenleri o federasyonunu basına getirmeleri için
* 3 sene sonra bakdım hala aynı federasyn hala aynı devren üzülerek soylüyorumm vatandaşlıkdan cezbimi istiycem !
turk vatandası olmakdan utanıyorum cünkü evet yanlıs duymadınbız utanıyorum turk vatandası olmakdan ben askerligim ozel harekat olarak yaptım türk olmakdan osmanlının torunu olmakdan utanmıyorum ama bu devletin yaptıklrı seylerden utanıyorumm pop star top star b** star yapacaklarına boyle turkiyenin gelişimini saglayacak turkiyeye faydası olacak dallara az bir az katkıda bulunsalar turkiye su an burda olmaz drag sporunun ciddiyetini ben size sabaha kadar anlatsam anlamazsınız kafanız almaz !
Saygı ve sevgilerimle kararımda ciddiyim vatandaslıkdan cezbim halinde ya yunanistana gidicem cunki dunyada drag oto drag ve moto drag sporuna en cok ilgi yunanistanda görüyor o kadar ilgi görüyorki amerika birleşik devletinin ''NBA-TV'' si varsa kablo tvde yunanistanında drag tv si var !
karaımda ciddiyim 3 sene içersinde bekledigim seyler gerçeklesmezse yunan vatandaslıgına geçicem cunku ben bu spora canımı verdim her seyimi verdim allah bana bı kafa vermiş aramızda bi cok meslekden insanlar var fakat banada dusunme degilde planlama tahmin etme çözüm bulma yetenegini vermiş hazırladıgım araçlar su an turkiyenin 4 bi yanında son yolcu hüseyin usta ve cindoruk serkan ustanın namını tasıyo
saygı sevgilerimle
karabulut opel performance shop ...
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |