Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2010, 11:34 PM   #2 (permalink)
sineff
Teğmen

Tesekkür: 233
25 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sineff is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: sineff'in gunlugu

Tesekkur ederim Ezeli Nur, iyi ki varsin.
Bu gun, dalgalanma devam ediyor, dun gece uyumaya direnc devam etti, ogle saatlerinde daha bi iyi ruh hali icerisindeydim. Su andaysa sersemlik hissi ve basagrisi var.
Dun gece Yeshappy'nin paylastigi ve daha sonra Melinda tarafindan cok guzel bir bicimde seslendirilmis olan meditasyonu yaptim ilk defa. Boyle guzel bir meditasyonu kazandirdiklari icin ikisine de burdan tesekkur ediyorum. Gercekten metin cok guzel ve Melinda cok basarili. Kendimi cok iyi hissetmemi saglayan bu meditasyondan sonra ne yazik ki butun gece yatakta olmama ragmen ezana kadar uyuyamadim.
Sabah (oglene dogru) uyandigimdaysa bir baska meditasyonu Shamanic'in haziradigi affetme meditasyonunu yaptim. Ise yaradigini soyleyebilirim. Daha pek cok kez yapmam gereken bu meditasyon icin Shamanic'e cook tesekkur ediyorum. Sadece cok uzun surmekte. Ama iyice temizlenebilmesi icin icimizdeki kirikliklarin sanirim bu gerekmekte.
Bu sitede bi yerlerde (yuksek ihtimalle cekim yasasi ve kuantum bolumunde) okumustum kendinize vip muamelesi yapin gibi bisey. Bundan da esinlenerek bugun kendime bir hediye vermegi dusunmustum dun gece uyuyamazken. Ogleden sonra Cemberlitas Hamamina gittim, Mimar Sinan'in yaptigi bu hamamin kubbesinden suzulen isiklar altinda duslere dalmak kendime verebilecegim odullerin en iyisiydi istanbul sartlarinda. Keselenmek de cok iyi geldi :)
Sonra gunlukcum, dinledigim telkinler dunyaya bakis seklimi somut anlamda da baya bir degistiriyor bunu anladim bugun. Her zaman gidip geldigim yollar, bindigim tasitlar, asla umrumda olmayan zorunlu yol arkadaslarim, bu gun focus altindaydilar. muthis bir dikkatle ve ama asla zorlama degil herseyle ilgiliydim. Tramvayda giderken gectigimiz dukkanlarin vitrinlerindeki urunler dahil olmak uzere hic bisey dikkatimden kacmadigi gibi, yorucu bir deneyim de olmadi benim icin. Sanki daha keskin goruyor ve daha cok duyuyordum ki aslinda duydugum sesler cok rahatsiz edici geldi. Bunda dinledigim fotografik hafiza telkininin payi oldugunu saniyorum. Bir diger telkinim durusunuzu duzeltinin de ise yaradigini anladigim bugun, yuruyus esnasinda butun vitrinlerden kendi dik sirtimin yansimasini izlemek zevkti
Bir ayrinti daha geldi aklima vapura bindigimde normalde ilk gozume kestirdigim ve rahat olacak yere otururum, bugun vapuru bastan sona alt kat ust kat dahil olmak uzere 2 kere gezdim. Oturacak en iyi yeri bulmaya calisiyordum, aydinlik olacakti, serin olacakti ve gurultusuz olacakti. Su yeni vapurlardan biriydi bindigim, kitap okumak istiyordum ama iste ses vardi heryerde tv ler yuzunden. Ilk gozume kestirdim yere pasa pasa geri dondum bende... Biraz uzatiyorum galiba.. Olsun hayat ayrintida gizlidir. Hmm yoksa, seytanmiydi o??
sineff isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla