17-08-2010, 12:47 PM
|
#24 (permalink)
|
Guest | Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı: Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı
Bugün bir öyleyim, bir böyleyim. Kafamı kurcalıyor karşılaşmayı ertelediğim bütün düşüncelerim. Kendi yolumda ilerlerken arkamda bıraktığım her şey gözümün önünde duruken ilerlemek gerçekten çok zor oluyor. İtiraf ediyorum zorlanıyorum. Ama dönemem, çünkü hayatım değişti. Çünkü ben değiştim. Beni geriye çeken her şeyden kurtulmak istiyorum. Nasılsam öyle olmak istiyorum. Zorlama gülümsemeler, düşünmemeye, duymamaya çalışmalardan yoruluyorum. Galiba ben gerçekten gitmek istiyorum. Artık yelken açma zamanım geldi. O zaman bu zaman. Biliyorum... Duyuyorum... Ardımda gölgeler görmekten, kafamı çevirdiğimde izleniyor olmaktan sıkıldığım için maskeledim kendimi. İçim cıvıl cıvılken geriye çekilmek istemiyorum. Enerji Vampiri İlişkiler üzerine bir bölüm var, Mendeseva19 tarafından açılmış, çok sevdiğim bir bölüm. Çok güzel anlatıyor insanın kanını emen ilişkileri. Tek bir zincir kaldı geriye. Artık kopsun istiyorum. Kimse birbirine zarar vermeden kopsun, dostça, sevgiyle. Yaralı kanadı sevgiyle sarar gibi. O kanadı kurtarıp, temizleyelim ve özgürlüğüne izin verelim istiyorum. Bu kadar ikircikli olamaz, ben yukarıdan baktığımda çok da basit görünüyor gözüme. Ben artık uçmak istiyorum. Birlikte uçmaya da varım, ama yeryüzünde esir kalmak, boyun eğmek bana göre değil. Dört kanatlı iki kuş olalım, iki kanadı hasarlı, uçamayan kuşlar değil. Zaman geldi. Anlatmak ve anlaşılmak istiyorum. | İşte bunu hissettiğim için sesini duymak ve sesimi duyurmak istemiştim, sana destek olmak ve yanlız olmadığını anlatmak için. Uzaklığın gerçek sevgilere engel olmadığını göstermek için , samimi bir şekilde yanında var olmak için... Geçecek mavi çakıltaşı , sevimli yüz , geçecek her şey ve huzurlu bir şekilde durulacaksın... İnanıyorum... |
| |