Alıntı:
hayathan Nickli Üyeden Alıntı
Aslında şikayet ettiğimiz her şey biziz...
...Evren yapılan hareketin, söylenen sözün büyük küçük oluşunu farketmiyor sadece o söz ya da o hareketi yapmış olmamızla ilgili. Bunları bize gösterebilmek içinde hayat oyununda karşımıza çıkan herkese yaptıklarımızı boyutları ne olursa olsun bize yansıtma görevi veriyor.. |
Ne kadar doğru bir yaklaşım. Doğru olduğu kadar da acı verici. Yaptıklarımız bir şekilde karşımıza çıkıyor. Hayretler içindeyim...
Alıntı:
gülsevgi Nickli Üyeden Alıntı
Bende şikayet edenlerdenim malesef...sürekli memnuniyetsizim,bir yerlerde kusur bulup dile getirmeyi alışkanlık haline getirmişim. Bu alışkanlığı bırakmak için yanlış olduğunu bilmek yetmiyor malesef...Ben şikayet ettikçe birileri dinliyor ve en sonunda bıktırıyorum,bi daha dinlemek istemiyorum cevabını alıyorum...ancak bu alışkanlığımdan vazgeçip düzeltmek yerine beni tersleyen insana kızıp,kendimi haklı çıkarmaya çalışıyor ve eski alışkanlıklarıma devam ediyorum...yani bir günah keçisi bulup yola devam... |
Sorumluluğunuzu atın üzerinizden tabi.:) Ama unutmayın biri de size atar sizin attıklarınızı.:)
Serpil22 açtığın konu ve içindeki öykü çok güzel ve anlamlı. Eskiden aynı Can gibiydim. Şimdi daha Eren'imsiyim. Bir parça da olsun ilerlemiş olduğumu görmek güzel.
Çok teşekkür ediyorum.