Merhabalar canım günlüğüm
ben gene geldim,sana içimi dökmeye,dert ortağıma sığınmaya... yok dur hemen korkma iyiyim,çoook şükür herşey yolunda... N. annem sanırım beni incittiğinin farkında ve gönlümü almaya çalışıyor.. ben de zamana bıraktım.. iyi davranıyorum tabiki,o benim büyüğüm ve istekle yapılan bi durum değil onun yaptığı.. ama madem ki hatasının farkında ,ne mutlu bana ve ona..
Çok sıcak canım ya,bu yaşadığımız tecrübe hiç iyi bir işaret değil aslında... Dünyanın ozondaki açtığımız harika delikten sonra ,yaşadığı bu iklim değişimi bizleri bayağı bir yoracak...resmen değişim geçiriyoruz,bitki örtüsü bile değişim geçirmeye,duruma uygun bir şekilde kurak iklime uyan bitki türleri ortaya çıkmaya başladı,hayvanlar,balılar hepsi evrim geçirmye başladı.Dünyada olmayan yeni türler çıkıyor sansakta ,aslında o daha önce bildiğimiz, ama evrim geçirmiş canlılar onlar...noluyoruz,sonumuz nereye gidiyor,çocuklarımın dönemi olacak mı,nasıl bir gelecek onları ve bizi bekliyor,hiç bilmiyor ve endişeleniyorum..
Off canım günlüğüm,sıcak ve çok daha sıcak olacak...bizler kendimizi affede duralım,dünya bizi affedebilecek mi işte o bir soru işareti,hem de büyük....
sevgiyle kal