Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2010, 05:50 AM   #120 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Alıntı:
duman_69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi sen bi daha yazma :( ağlarım
Güzel kardeşim duman_69,

Herşeyden önce günlüğüm ile ilgilendiğin yorum yaptığın için teşekkür ederim ama o günlüğümün ilk sayfasıydı.
Şimdi senin vesilenle bir daha neler yazdığımı okudum.Bunun için de sana teşekkür ederim.İyiki okumuş ve not düşmüşsün.
Okuyunca nereden nereye geldiğimi bir daha farkettim.Nereden nereye derken sanki yıllar geçmiş gibi oluyor ama yılların etkilerini birbuçuk ayda kaldırabilmeyi başarmışım.Hayatımın akışını olduğunun tersine çevirebilmişim.
O yüzden yazmaya devam edicem elbet ama güzel şeyler olacak bunlar.Tabii ki zaman zaman dalgalanmalar sendelemeler olacak ama artık düşmek yok.
Böyle arkadaşlarım sizler gibi güzel insanların arasındayken düşmenin imkanı zaten yok.Sadece bazen içsel dalgalanmaların dışında Allah ın izni ile bana birşey olmıyacak buna müsaade etmiycem.

İyiki varsın kardeşim.İyiki aramızdasın.