Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2010, 10:31 AM   #125 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel olmuş yaptığın , arkadaşın çok şanslı senin arkadaşlığına sahip olduğu için , iyi ki varsın.

Gitmen müthiş moral olmuştur , yüzünde de bir gülücükle bırakmışsındır şimdi daha güçlü devam edecek uğraşmaya , savaşmaya....
Ve sen de içsel bir huzur ve rahatlama ile dönmüşsündür diye düşünüyorum , bu gibi olayların manevi hazzı çok büyük oluyor.

Güzel haberlerini bekliyorum , güzel bir gün diliyorum, yüzünden gülümsemeyi eksik etme olur mu?
Sevgili bacım,

Sen de iyi ki varsın.
Az önce telefonla aradım ve selamını ilettim.Her ne kadar tanımasam da sende çok selam söyle Allah razı olsun dedi.
Ben insanların özellikle makam sahibi ise iyi günlerinde etrafları hep dolu olduğu için kendime pek yer bulamam ama böyle günlerde çok boş yer olduğunu bildiğim için bu zamanlarda arayıp sormayı tercih ederim.Hep böyle yapmışımdır.
Elbette ki ona da iyi oldu bana da iyi oldu.Kendimi dagha iyi hissettim.
Güzel dileklerin için sağol canım kardeşim.
Haber aldığım gün baya yıkılmıştım ama şimdi gülebiliyorum artık.
Çok şükür.

İyiki varsım bacım.
Teşekkür ederim.