Alıntı:
Halit_Style Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: AZARRATH Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: HakanCemil Nickli Üyeden Alıntı
bölümleri inceledim bulamadım bi sonuç yani tek demek istedğim benim ben ego tatmin etmeyi dinliorum sanarken suçluluk dinliosam ne olucak ? müizkten müziğe fark ne | Bu telkinleri bir uzman hazırlıyor,öyle gaydırı gubbak işi değil...
Telkinler sübliminal denilen bir yöntemle hazırlanıyor,sübliminal yöntemi ben sadece reklam veya filmlerde kullanılır sanıyordum,nedir merak ediyorsanız sübliminal veya sübliminal reklamlar yazın,ne olduğunu anlarsınız,
Burda telkinler sizin duyamayacağınız ses düzeyinde normal müziklerin altına gömülüyor,sizin kulağınız bunu duymasa da bilinçaltınız algılıyor,mesela ney sesli telkinlerin sesini açarsan Atakan Bey'in sesini duyarsın,ayrıca telkinler hemen etki etmez,en az bir hafta sürekli dinlemeniz gerekli,
yazılan mesajları okuyun,ama önce bilinç altı ile ilgili kitaplar okuyun,önce buna ihtiyacınız var,hala tatmin olmadıysanız dinlemeyin alalala
tşkler :) tatmin edici bi cvp oldu sayiden çok tşk ederim | |
Hocam müzikten müziğe fark dinleyenlere alternatif olması,klasik müzik dinleyenler klasiği seçer,ney severler ney dinler yine Türk Sanat Müziği yada new age aynı şekilde,
Farklar müzkte değil içinde bizim duyamadığımız,şarkıların içinde gömülü olan telkinler yani mesajlar,telkinlerin içeriği "script" olarak veriliyor,istersen oku onları
Özellikle ney sesinde sesi bir kere çok aç Atakan Bey'in sesini duyacaksın,ama yüksek sesle dinleme tabi :) Dutacağın kadar aç :)
Birde sen bilinçaltı ile ilgili makaleler veya kitap oku,daha faydalı olacaktır :)