Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2010, 02:11 PM   #79 (permalink)
TiyaMu
Teğmen

TiyaMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
1 Mesajina 4 kez İyi ki varsın denildi
TiyaMu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ERKEN VE ZİNDE UYANMA

merhaba..
ben iki yıl önce internette dolaşırken bu güzel ve bir okadar da yararlı siteye rastladım.
iyi ki rastlamışım.

iki yıl önce ben ve yakın çevremde bulunan bazı arkadaşlarım çok yoğun ve zor süreçlerden geçiyorduk.

sağlıklı kararlar verebilmeli kendimizi herzmankinden daha güçlü hissetmeli ve hayatımızdaki zorluklarla mücadele etmeliydik.
bir gün bu siteye görünce ayrıntılı incelemye başladım. akabinde ücretsiz telkinleri indirip önce kendim dinledim.
bir kaç zman sonra (bu takriben bır iki hafta sonra) ben hayatımdaki yoğunlukdan farkına varamasamda arkadaşlarım bana değiştiğimi daha zinde aktif ve iş bitirir olduğu söyleyince işin aslının telkinlerde yattığını anladım. böylelikle yakın çevremdeki insanlarada bunu söyleyine hep beraber telkinleri dinlemeye başladık.
ve sonuç en inatçımızda bile gözle görülür müthiş değişikler oldu. kendine güven sakinlik başarı mutluluk gibi.
ama tabi biz içimizdeki gücü telkinlerle yeniden keşfedince normal hayata geri dönüp telkinleri unuttuk. :(
taki iki yıl sonra bu zmana gelene kadar. tekrardan yeni telkinleri indirip dinlemeye başladık. ve bir ay geçti gerçekten herşey yine normale döndü.
herşeyin inanmayla başlar.
ben yıllardır beyin gücünün insan hayatına etkisi üzerine çok kaynak araştırması yaptım. malesef ülke insanımız bi çok etken sebebi ile bu tür konularda karanlığa gömülmüş durumdaydı.
şükürler olsun ki internet bilgi aktarımını hızlandrıyor ki her insan istediği bilgiye istediği anda ulaşabiliyor.
bu yararlı siteyi kurup yönettiği için Atakan Bey'e ve yardımcılarına teşekkür ediyorum.

inşaAllah bu site aracılığı ile yıllardır kitle iletişim araçları kullanılarak bir çok olumsuz luk yüklenen ülke toplumumuz eski öz gücüne kavuşup yeniden insan olmanın şerefine işgal ettiği yerin tam hakkını verecek konuma gelecektir.