Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Bugün gün boyunca enerji çalışması yaptım. Bundan birkaç yıl önce de başlamıştım ve avuçlarımı birbirinden 40-50 cm uzaklaştırmama rağmen hala o itme hissini ve karıncalanmayı hissederdim. Hergün çalışmaya devam ediyordum ancak bugün çok zaman ayırdım.Diyebilirim ki 6-7 saattir bu konuya odaklandım ve az önce avuçlarımı birbirine bakar vaziyette 70-80 cm açmama rağmen hala o itme kuvvetini ve bir avucum sabit diğerini sağa sola oynattığımda sabit olan avucumun içinde dokunma hissini fark ettim.Benim için bu kadar ilerleme inanılmaz oldu. Hiç bu kadar avuçlarımı uzaklaştıramamıştım.Harika bir duygu sanki avucunda büyük bir top var onula istediğin gibi oynuyorum. Çok değişik bir his. Öyle yorulma halsizlik filan hiçbirşey de olmadı. Bu gece sabaha kadar denerim artık. Çünkü epeydir yapıyordum fakat avuçlarımı fazla uzaklaştıramıyordum kesilmeler oluyordu.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. |